Onduleren

Het onduleren (=opmaken) van baardstellen voor Sinterklaas.

Wij zijn gespecialiseerd in het onduleren en opkappen van de baarden, pruiken, snorren en wenkbrauwen voor sinterklaas.
Hierin zijn vele stylen mogelijk. Ik sta bekend om stevige en diepe slagen waarmee een baardstel lang in model blijft. Het is ook wel voor te stellen dat voor filmopnamen er gewerkt kan worden met 1 baardstel. Zodoende blijft het baardstel er altijd hetzelfde uitzien.
Ook in tijden van grote drukte met intocht en bedrijfs of huisbezoeken wil je niet de zorg hebben dat het baardstel gauw gaat splijten of uitzakt.
Natuurlijk is dat ook smaakgebonden, ook een iets rustigere en natuurlijke uitstraling kan ik verzorgen.

Ieder baardstel wordt eerst goed gewassen, voorzichtig en met beleid. Hierna gebruiken ik een fijne conditioner die het haar goed verzorgt. Daarna wordt het ingerold met watergolfrollers. Na goed drogen gebruik ik echte onduleertangen om de slagen erin te maken. Wenkbrauwen en snorren worden netjes afgewerkt met een kleine punttang, hiermee kunnen we de fijne haartjes als het ware opbollen. Wist u dat er vele mogelijkheden zijn qua opmaak in snorren en wenkbrauwen?

Ik hou van korte lijnen in persoonlijk contact. Aangezien ik geen winkel ben en de activiteiten vanuit mijn atelier aan huis doe vraag ik altijd de dozen voor onduleren naar mij te versturen. Voor een nieuw baardstel, een snor of wenkbrauwen maken we persoonlijke afspraken.

Lijmresten verwijderen doe ik niet. Een ieder kan zijn eigen lijmresten verwijderen met Aceton of lijmverwijderaar. Gebruik geen bio-aceton of nagellakverwijderaar. Gewoon pure aceton of de lijmverwijderaar van Studio Bessels.

Ik heb beperkt plek voor nieuwe klanten. Heb je na het zien van foto’s interesse in mijn diensten neem dan contact op via de contact pagina.

Onduleren


Lees ook ons blog! https://www.sinterklaaskrullen.nl/blog/

Door Steunpunt Almere in opdracht
RSS
Follow by Email